Aγρότες κατά ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι: Έσπασαν την πινακίδα από τα γραφεία

18:49 17/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε στο Μεσολόγγι όταν αγρότες «επιτέθηκαν» κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία, όπου έριξαν στην είσοδο της πολυκατοικίας αγροτικά προϊόντα, ξήλωσαν και έσπασαν την πινακίδα των γραφείων του κόμματος.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με το onairnews.gr, αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου ήρθαν αρχικά στο Μεσολόγγι και παρέδωσαν στην Μητρόπολη προϊόντα με σκοπό να διατεθούν στο συσσίτιο για άπορους.

Στην συνέχεια

μεταφέρθηκαν στην κεντρική πλατεία με σκοπό να κοινοποιήσουν τα αιτήματα τους στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε διαπίστωσαν ότι η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία ήταν κλειδωμένη και υπήρχε αστυνομική δύναμη.

Όταν μίλησαν με τον εκπρόσωπο του γραφείου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως έχει εντολή να μην ανοίξει την πόρτα σε κανένα τα πνεύματα άναψαν και αγρότες πήγαν στο μπλόκο του Κεφαλοβρύσου και έφεραν τρακτέρ.

Ανέβηκαν σε φορτηγό και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι όπου στεγάζεσαι το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ και ξήλωσαν την πινακίδα την οποία πέταξαν στο δρόμο.

Στην συνέχεια πέταξαν ελιές και πορτοκάλια στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και όπως μας είπαν χαρακτηριστικά ο αγώνας τους θα δυναμώσει και σε ανύποπτο χρόνο θα φτάσουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα