Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε και δεύτερο χώρο ως «οίκο ανοχής» η ανήλικη

18:22 8/11/2022 - Πηγή: Enikos

Έναν δεύτερο χώρο αναγνώρισε ως «οίκο ανοχής» η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Οι αποκαλύψεις για την φρικτή υπόθεση και τον εφιάλτη που βίωνε η ανήλικη στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, συνεχίζονται και προκαλούν αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το LiveNews, κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσής της στις αρχές, η ανήλικη κλήθηκε να αναγνωρίσει τους χώρους όπου ο 53χρονος της έκλεινε τα ραντεβού των βιασμών.

Συγκεκριμένα, της επέδειξαν φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, τα οποία δεν αναγνώρισε το παιδί, ενώ στη συνέχεια της έδειξαν εικόνες από το γνωστό στούντιο επί της Ιεράς Οδού, που η ανήλικη επιβεβαίωσε ότι ήταν ο ένας εκ των χώρων όπου πραγματοποιούνταν τα ραντεβού της φρίκης. Παράλληλα, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε ακόμη έναν χώρο διαμονής, τύπου μοτέλ, αναφέροντας ότι ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για το ένα δωμάτιο.

Όπως τόνισε το κοριτσάκι, εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως, και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η 12χρονη φέρεται να είπε πως σε αυτό το δωμάτιο «δεν δεχόταν πολλούς άνδρες, αλλά έναν κάθε φορά».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πήραν τον δρόμο για τη φυλακή ακόμη δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί με ένταλμα της δικαστικής λειτουργού για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής και απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα