Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

09:48 21/12/2022 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό – Νεκρός 41χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Οδό, όταν λίγο μετά τις 21:00, κάτω από άγνωστες μέχρι

στιγμής συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στο ύψος της Τριανδρίας, με μέτωπο δυτικά, με αποτέλεσμα μάλιστα την ανατροπή του ενός οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε έναν 41χρονο άντρα νεκρό, τον οποίο και μετέφερε στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, εξαιτίας του τροχαίου, γινόταν μετ’ εμποδίων.

Τροχαίο στο Χαϊδάρι με έναν τραυματισμό – Χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Μυστρά με τη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική το ατύχημα έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 6 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο άνδρα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου άνδρα από ΕΙΧ όχημα με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στη συμβολή της οδού Μυστρά με τη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 20, 2022

Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος πυγμάχος – Λιποθύμησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο ένας 16χρονος πυγμάχος, ο οποίος λιποθύμησε στο μπάνιο γυμναστηρίου στον Ταύρο.

Ένας 16χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται στο Τζάνειο. Ο άτυχος νεαρός λιποθύμησε στο γυμναστήριο που προπονούνταν στον Ταύρο και χτύπησε το κεφάλι του.

Αμέσως έγινε αντιληπτός από συναθλητή του και εκείνος μαζί με τον πατέρα του του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν το ασθενοφόρο. Ήδη, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος από τον εγκέφαλο και οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Πάτρα: Πώς έγινε η επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών – Πού στρέφονται οι έρευνες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έστησαν την παραλίγο θανατηφόρα ενέδρα στους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στα χέρια της Ασφάλειας Πατρών, η οποία εξετάζει εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια, βρίσκονται ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία θα ενώσουν το παζλ που θα οδηγήσει στα ίχνη τους.

Η γυναίκα – δόλωμα

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του tempo24.news, όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης, περίπου στη 01.30 τα ξημερώματα.

Μια γυναικεία φωνή, ενημέρωσε για ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, ο οποίος περιεργαζόταν σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή, πιθανότατα για να τα κλέψει. Μάλιστα, η γυναίκα – δόλωμα στην κλήση της στο 100, ανέφερε και ονοματεπώνυμο.

Άμεσα, το περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα για να ελέγξει την καταγγελία, στο σημείο που υποδείχτηκε από τη γυναίκα, δηλαδή στη συμβολή των οδών Αθηνών και Λεμεσού.

Η ενέδρα

Όταν το περιπολικό έφτασε στο σημείο, τα άτομα που εκτέλεσαν την επίθεση άρχισαν να πετούν κατά ριπάς της μολότοφ εναντίον του οχήματος, με τους αστυνομικούς μέσα σε αυτό.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με ψυχραιμία και άμεσα αντανακλαστικά και απομακρύνθηκαν από το σημείο της επίθεσης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι δράστες – ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος – ήταν κρυμμένοι στις παρακείμενες γραμμές του τρένου, τις οποίες χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο.

Από το σημείο της επίθεσης, στελέχη της Ασφάλειας Πατρών που ερευνούν την υπόθεση συνέλεξαν κάθε απαραίτητο στοιχείο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο tempo24.news, τα υπολείμματα των μολότοφ που εντοπίστηκαν και έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι “θα μιλήσουν” και θα οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Από την Ασφάλεια Πατρών έχει ήδη σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, κατά αγνώστων, για τα αδικήματα του εμπρησμού, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παραλίγο τραγωδία

Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους αστυνομικούς υπαλλήλους, αφού θεωρούν ότι οι συνάδελφοί τους από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα.

“Για εμάς είναι ξεκάθαρα απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς εάν η μολότοφ έσπαγε το τζάμι του περιπολικού και έμπαινε μέσα, οι συνάδελφοί μας θα καίγονταν ζωντανοί”, αναφέρει στο tempo24 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.

Χαλκίδα: Νέο τροχαίο στο Βαθύ Αυλίδας – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στο Βαθύ Αυλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, περίπου στις 19:30, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπήρξε σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μια μηχανή ντελίβερι κοντά στο Super Market «Γαλαξίας».

Η Σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 18χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας για την καταγραφή του ατυχήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι και το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο Βαθύ Αυλίδας υπήρξε ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο αναβατών μηχανής έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα