Australian Open – Δημοσιογράφος του SBS Greek Μελβούρνης στον Realfm 97,8: «Το γήπεδο θα είναι βαμμένο… Στέφανος»

23:25 28/1/2023 - Πηγή: Enikos

Τον παλμό της ομογένειας της Μελβούρνης που θα σταθεί στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό του Australian Open, απέναντι στο Νόβακ Τζόκοβιτς, έδωσε στον Realfm 97,8 ο δημοσιογράφος Πάνος Αποστόλου, που εργάζεται στην Δημόσια Ραδιοφωνία της Αυστραλίας και επιμελείται την δίωρη καθημερινή εκπομπή με το ελληνικό πρόγραμμα.

Μιλώντας στην εκπομπή Real Sports

και στον Δημήτρη Σταυρακάκη, στάθηκε στην ψυχολογία των δυο κορυφαίων αθλητών και περιέγραψε την μεγάλη γιορτή που ζουν στην Μελβούρνη τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι του τένις και οι Έλληνες που ζουν εκεί.

«Βλέπουμε τον Στέφανο να παίζει εξαιρετικό τένις. Βγάζει μια καλή ψυχολογία σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα και ωριμότητα πλέον» ανέφερε ο ομογενής δημοσιογράφος.

Συμπλήρωσε, ότι: «Το γήπεδο θα είναι βαμμένο Στέφανος, με τους ομογενείς να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο που έχει, κάτι που κάνουν από τον πρώτο αγώνα που έχει δώσει στο Australian Open».

Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής ο τελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open (τηλεοπτική μετάδοση Eurosport 1).

Ακούστε εδώ την συνέντευξηhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/01/28-01-2023-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΑΠΟ-ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-ΣΤΑΒΡΑΚΑΚΗΣ-REALSPORT.mp3
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Αποστόλου, SBS Greek Μελβούρνης, Real, 978, Στέφανος,manos apostolou, SBS Greek melvournis, Real, 978, stefanos