Δούκισσα Νομικού: Δεν επιστρέφω άμεσα στην τηλεόραση

08:35 9/1/2023 - Πηγή: Enikos

Με αέρα αισιοδοξίας υποδέχθηκε το 2023 η λαμπερή Δούκισσα Νομικού, δίνοντας τις δικές της ευχές σε όλο τον κόσμο.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – REALLIFE

Το κορίτσι που αγαπήσαμε τόσο μέσα από τη μόδα όσο και μέσα από την τηλεόραση ανοίγει την ψυχή της και μας γεμίζει φως: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για όλους μας υγεία, ευτυχία, ηρεμία, ψυχραιμία και αισιοδοξία! Το νέο έτος να φέρει όμορφες στιγμές

και χαμόγελα». Το διάστημα των εορτών απόλαυσε οικογενειακές στιγμές ηρεμίας εκτός Ελλάδας, όπως εξηγεί στην «R», όπου μοιράστηκε ποιοτικό χρόνο με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία, αλλά και τον λατρεμένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η ευχή φυσικά για το σπιτικό της είναι η μία και η πιο σημαντική: «Για εμένα και την οικογένειά μου εύχομαι υγεία». Για τη Δούκισσα η οικογένειά της βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της και καθόλου τυχαία στο προφίλ της στο Instagram ως πρώτη από όλες της τις ιδιότητες βάζει το «χαζομαμά δύο αγγέλων».

Η Δούκισσα δεν θα μπορούσε να μη στείλει τη θετική της ενέργεια και στη δική μας οικογένεια για τη νέα χρονιά: «Στη Realnews εύχομαι δυνατά πρωτοσέλιδα, αποκλειστικά θέματα και περισσότερες αισιόδοξες ειδήσεις! Τις έχουμε ανάγκη όλοι μας. Καλή χρονιά!». Επαγγελματικά Επειδή η απουσία της από την τηλεόραση είναι ηχηρή, έπειτα από την επεισοδιακή αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πολλοί αναμένουν τη στιγμή της επιστροφής της. Η ίδια, ωστόσο, διαψεύδει αυτές τις προσδοκίες. «Τηλεοπτικά όχι, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω άμεσα», ξεκαθαρίζει στην «R».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, δίνει βαρύτητα στην επιχείρησή της, αλλά και στις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες. «Επαγγελματικά θα συνεχίσω να είμαι αφοσιωμένη στην επιχείρησή μου, που ολοένα επεκτείνεται, όπως επίσης και στις μεγάλες αλλά και διεθνείς συνεργασίες που έχω». Η ambassador γνωστής φίρμας καλλυντικών και πρέσβειρα της ένωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μαζί για το Παιδί» ωριμάζει ως γυναίκα και ως μητέρα και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα