Άργος: «Μου έλεγε ότι δεν θα με άφηνε ποτέ» – Η φωνή απόγνωσης για τον αγνοούμενο πατέρα

02:55 11/2/2023 - Πηγή: Enikos

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησε ο μοναχογιός του αγνοούμενου Χρήστου Καριοφύλλα που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και αναζητά τις απαντήσεις για την τύχη του πατέρα του.

Μέσα σε πέντε χρόνια, έφυγαν από τη ζωή ο παππούς του, που τον υπεραγαπούσε και τον φρόντιζε, η μητέρα του και μετά εξαφανίστηκε ο πατέρας του από το Άργος.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα», λέει ο 22χρονος Φώτης Καριοφύλλας, ο οποίος φέρνει στη μνήμη του την τελευταία φορά

που είδε τον πατέρα του.

«Μου έλεγε ότι με αγαπούσε και ότι δεν θα με άφηνε ποτέ».

Ο Φώτης ζει με την εικόνα της πόρτας που ανοίγει και μπαίνει μέσα ζωντανός ο πατέρας του. Αυτό του δίνει ελπίδα και θέληση, όπως τονίζει στο «Τούνελ».

Η μητέρα του αγνοουμένου και γιαγιά του Φώτη εξηγεί ότι ζει όλα αυτά τα χρόνια με την αγωνία και την ελπίδα.

Μέσα στον δικό της πόνο για την εξαφάνιση του γιου της αλλά και τον χαμό του συζύγου και της νύφης της, έχει δώσει όλο της το “είναι” στην ανατροφή του εγγονού της που χαρακτηρίζει «χάρισμα Θεού».

«Είναι το στήριγμά μου η γιαγιά μου. Αν δεν ήταν αυτή ίσως να βρισκόμουν σε κάποιο ίδρυμα», λέει ο γιος του αγνοούμενου Χρήστου ξεφυλλίζοντας τα φωτογραφικά άλμπουμ των γονέων του.

Η Βασιλική Καριοφύλλα στηρίζοντας τον εγγονό της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι συνέβη στον Χρήστο να μη φοβηθεί και να μιλήσει για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που κρατά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα