O Γρηγόρης Μπιθικώτσης επιβεβαίωσε τον χωρισμό του – «Είναι κάτι φρέσκο και πονάει πολύ»

17:19 24/10/2022 - Πηγή: Enikos

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του.

Όπως αποκάλυψε η Realife την Κυριακή, ο γνωστός τραγουδιστής και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από ενάμισι χρόνο στο νησί της Μυκόνου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το μόνο που μπορώ να πω, γιατί τα πράγματα είναι πολύ φρέσκα, είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ, που την αγάπησα πολύ και την αγαπώ πολύ. Είναι

πραγματικά ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χαρίσματα, είναι μια εξαιρετική μητέρα. Πάντα θα την αγαπώ, πάντα θα την εκτιμώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί. Αλλά θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και κάτι που πονάει πολύ. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος», υποστήριξε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Θα κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον για να έχουμε μια σχέση, το οποίο βέβαια θέλει το χρόνο του, ώστε και οι δυο μας, ο καθένας με το ρόλο του, να μεγαλώσουμε ένα υγιές κι ένα ευτυχισμένο κορίτσι, το οποίο είναι ένα δώρο θεού που μας ήρθε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Γρηγόρης Μπιθικώτσης, – Είναι,O grigoris bithikotsis, – einai