Ζ. Μουρίνιο: Δεν θέλω να... καταλήξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ

18:00 16/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Μια ημέρα πριν από το παιχνίδι με τη Σάλκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε πως θα ήταν ευχής έργο να κατακτήσει το τρόπαιο και με τους «μπλε», καθώς, αν τα καταφέρει, θα γίνει ο μοναδικός προπονητής που θα έχει πανηγυρίσει το τρόπαιο με τρεις διαφορετικές ομάδες, αφού το έχει ήδη «σηκώσει» με την Πόρτο και την Ίντερ, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προκριθεί η ομάδα του στη φάση των «16».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός του Τσάμπιονς Λιγκ
είναι κομμάτι της ιστορίας μου, αλλά και εγώ κομμάτι της ιστορίας του θεσμού. Το να κατακτήσω το τρόπαιο με τρεις διαφορετικούς συλλόγους θα είναι μοναδικό. Φυσικά και είναι κάτι που θέλω να συμβεί, αλλά έχω πολλά χρόνια μπροστά μου γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν θέλω να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα έκανε πολύ κακό στην εξέλιξη των παικτών μου. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από χέρι μας για να τα καταφέρουμε».

Το ξεκίνημα της Σάλκε στο γερμανικό πρωτάθλημα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη σύμφωνα με τον Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Το ότι έχασαν τον προηγούμενο αγώνα στο πρωτάθλημα (4-1 από την Γκλάντμπαχ) δεν έχει καμία σχέση με τον αυριανό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ισα-ίσα που μπορεί να τους κάνει πιο δυνατούς. Μπορούν να μιλήσουν για τα λάθη που έκαναν, να τα διορθώσουν και έτσι να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα