Τζ. Μουν: Δεν βλέπω την ώρα να συναντηθώ με τον Σπανούλη

23:14 9/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμάριο Μουν, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο «σταθμό» στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν βλέπω την ώρα να συναντηθώ και να μιλήσω με τον Βασίλη Σπανούλη,
τον οποίο θυμάμαι από το NBA, κυρίως για την ταχύτητα που είχε στο παιχνίδι του», δήλωσε αρχικά ο Τζαμάριο Μουν κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» και πρόσθεσε:

«Μου παρουσιάστηκε αυτή η σημαντική ευκαιρία και φυσικά την εκμεταλλεύτηκα. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο, δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο ή διαφορετικό εδώ στην Ευρώπη αλλά θα προσπαθήσω να παίξω άμυνα και να βάζω την μπάλα στο καλάθι. Θέλω να προσφέρω επίσης και θέαμα στο ευρωπαϊκό κοινό, είμαι σε φουλ φόρμα και πιστεύω να μπορέσω να προσφέρω τα ωραία μου καρφώματα. Με τον Λο παίξαμε αντίπαλοι στο κολέγιο και από ότι θυμάμαι είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Δεν ξέρω πολλά για τη χώρα και την ομάδα αλλά περιμένω να μάθω πολλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα