Τσάμπιονς Λιγκ-Μίτσελ : Δεν θα αλλάξουμε το επιθετικό μας στυλ

18:31 16/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (21:45) στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως η ομάδα του σκέφτεται μόνο τη νίκη, πως δεν θα αλλάξει το επιθετικό της στυλ και θα προσπαθήσει να κρατήσει το ίδιο ρυθμό που έχει στους τελευταίους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά
οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για το ότι η «Παρί» ουσιαστικά είναι ιδία ομάδα με πέρσι ενώ ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς νέους παίκτες: « Έχει αλλάξει μόνο ένα παίκτη αλλά μην ξεχνάμε πως άλλαξε και προπονητή. Ο Μπλαν είναι τόσο καλός όσο και ο Αντσελότι, αλλά οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο προπονητή. Το να αλλάξεις πολλούς παίκτες είναι μια σημαντική αλλαγή αλλά το ίδιο σημαντική είναι και η αλλαγή προπονητή.»

Για την εικόνα της γαλλικής ομάδας στην Ελλάδα: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την Παρί πρώτον γιατί είναι αντίπαλος μας είναι υποχρέωση μας να την ξέρουμε αλλά δεύτερον είναι μια πασίγνωστη ομάδα με ποδοσφαιριστές που είναι πολύ μεγάλα αστέρια ενώ το ποδόσφαιρο που παίζει είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να την αντιμετωπίσουμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό αφού αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές.»

Για το αν αγωνιστεί με το ίδιο τρόπο που παίζει και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Η ομάδα μας είναι σχεδιασμένη έτσι. Θα είμαστε όσο πιο επιθετικοί και δυνατοί μπορούμε. Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα το αλλάξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε, όσο γίνεται, να βάλουμε το Τιάγκο Σίλβα να κυνηγάει το Μήτρογλου και όχι το αντίθετο.»

Για το αν θα έχει στην διάθεση του τον Μπονγκ: «Η αλήθεια είναι ότι το πόδι του είναι ακόμα ερεθισμένο θα δούμε όμως την κατάσταση του στην σημερινή προπόνηση και ελπίζουμε να είναι έτοιμος για αύριο.»

Για το τι συμβουλές θα έδινε στους ποδοσφαιριστές του: «Οι παίκτες μου έχουν σημαντική εμπειρία δεν χρειάζονται τις συμβουλές μου. Ξέρουν ότι είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, θα έχουμε 33 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό μας έτσι θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης δόξας που θα τους δώσει μεγάλο κίνητρο που πιστεύω πως θα είναι το πλεονέκτημα μας και πως μπορεί να είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πάρουμε την νίκη. Είναι μικρή η προπονητική μου εμπειρία μου σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ αλλά βλέπω ότι οι παίκτες μου έχουν μεγάλο θέληση για αυτό τον αγώνα.»

Για το αν θα πάει πρώτα για την ισοπαλία ο Ολυμπιακός: Ποτέ δεν ξεκινάμε ένα αγώνα σκεφτόμενοι την ισοπαλία. Το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ όποιος πάει για την ισοπαλία προσκαλεί την ήττα όποτε εμείς πάμε μονό για την νίκη. Σεβόμαστε απολύτως τους αντιπάλους μας και όσο και να θαυμάζουμε την Παρί Σεν Ζερμέν αύριο πάμε για την νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε.»

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι και πως σκοπεύει να πάρει την νίκη: « Εμείς παίζουμε στην έδρα μας έχουμε πολύ μεγάλη φιλοδοξία για τον αγώνα αύριο. Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό το κίνητρο που έχουμε αλλά είναι πολύ σημαντικό. Άλλη μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας είναι να δούμε αν θα μπορούμε να κρατήσουμε το καλό ρυθμό που έχει η ομάδα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στην συνέντευξη ο Κώστας Μήτρογλου, που δήλωσε σχετικά: «Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολος αγώνας έχουν πολύ καλούς και σημαντικούς παίκτες και είναι μια από τις καλύτερης ομάδες στον κόσμο. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα μας θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλάι μας, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα πάμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Αν σε αυτό το επίπεδο δεν είσαι συγκεντρωμένος τότε μπορεί να το πληρώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα