Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολη η αποφυγή αποκλεισμού για τη Μέταλιστ

18:00 20/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS) ανακοίνωσε σήμερα ότι απέρριψε και τη δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2013-14, μετά τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη θέση της ουκρανικής ομάδας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει αύριο τη Σάλκε στη Γερμανία. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το CAS έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε
σήμερα το δεύτερο αίτημα για επείγοντα προσωρινά μέτρα, το οποίο κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ κατά την απόφασης που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου 2013.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την απόφαση που έλαβε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων να απορρίψει το πρώτο αίτημα της Μέταλιστ. Την ίδια ημέρα η Μέταλιστ υπέβαλε νέο αίτημα στο CAS, προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά επιχειρήματα. Όμως, έχοντας εξετάσει το νέο αίτημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων έφτασε στο ίδιο συμπέρασμα και απέρριψε το αίτημα.

Συνεπώς, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία διαιτησίας του CAS συνεχίζεται. Τα μέρη έχουν συμφωνήσει στην επίσπευση του διαδικαστικού χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έκδοση της απόφασης στις 28 Αυγούστου 2013».
Keywords
Τυχαία Θέματα