Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου και στους αδερφούς Αγγελόπουλους

16:37 4/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για δημόσιες δηλώσεις–κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, μετά τον 4ο τελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ,
την περασμένη Κυριακή (1/4).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός μόνο για τις δηλώσεις των αδελφών Αγγελόπουλων και του προπονητή της καλείται να καταβάλει το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 10.800 ευρώ (σύνολο 40 χιλιάδες 800 ευρώ) για ρίψη κροτίδων, χρήση καπνογώνων, υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα από μερίδα οπαδών του και χρήση πυροσβεστήρα στη φυσούνα, ενώ τιμωρήθηκε και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Για τον 3ο τελικό στο ΟΑΚΑ, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί επίσης με απαγόρευση εισόδου για διάστημα τριών μηνών «από τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του» πάντως και όχι «από όλα τα γήπεδα» όπως ίσχυσε στην περίπτωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Πρόστιμο 1.400 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τον τρίτο «μικρό τελικό» με τον Πανιώνιο στην Πυλαία.
Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:42/4-6-2014ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.41/4-6-2014ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€,δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυροσβεστήρα στην φυσούνα), πρόστιμο 2.200,00€ καιε) για κάθε συμπεριφορά βίας από φιλάθλους της ΚΑΕ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.40/4-6-2014ΠΑΟΚΕπιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 1-6-2014».
Keywords
Τυχαία Θέματα