Τιμήθηκε για την προσφορά του στο "Ελπίδα" ο Αβ. Παπαδόπουλος

22:35 15/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» τιμήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Η πρόεδρος του συλλόγου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε το διεθνή κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στο αμφιθέατρο της ογκολογικής μονάδας παίδων και τον ευχαρίστησε δημόσια για τη στήριξή του.
«Εδώ και χρόνια αγκαλιάζεις με αγάπη τα παιδιά της «Ελπίδας», είτε μέσα από τις επισκέψεις
σου με τον Ολυμπιακό, είτε με τη δωρεά από το φλουρί της πίτας του Ολυμπιακού πριν δύο χρόνια και τώρα με τη δωρεά από το δώρο που έλαβες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής μας στο EURO 2012. Τέτοιες χειρονομίες δικαιώνουν τη βαθειά μας πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μην χάνεται ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών», τόνισε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη προς τον άσσο των «ερυθρόλευκων», η οποία δεν παρέλειψε να του ευχηθεί περαστικά μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Χαιρόμαστε που αποκαταστάθηκε το τραύμα σου και που γυρνάς μετά από 7 μήνες στις προπονήσεις και σύντομα στα γήπεδα. Mε συγκινεί το ότι πιστεύεις σε εμάς, μοιράζεσαι το όραμά μας και σήμερα με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε μαζί σου εδώ για να σε τιμήσουμε συμβολικά. Δίνεις μεγάλη δύναμη και κουράγιο στον δικό μας αγώνα που συνεχίζεται με το ίδιο σθένος καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου και των παιδιών συνεχώς αυξάνονται, σε μια εποχή που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε κάθε τομέα. Γι’αυτό, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για τη συμπαράστασή σου, και να σου ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου».
Εμφανώς συγκινημένος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανταπέδωσε τα καλά λόγια: «Εσείς είστε αυτή που δίνετε αυτό το όραμα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε εσάς. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να είστε σίγουρη ότι και εγώ αλλά και η οικογένεια του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος θα είμαστε δίπλα και σε εσάς, αλλά και στα παιδιά που μας έχουν τόση πολλή ανάγκη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και ότι επιθυμείτε».
Ο έμπειρος παίκτης, στη συνέχεια, τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά του στον τοίχο του «ουρανού των αστεριών» για να θυμίζει για πάντα την προσφορά του. Του προσφέρθηκε κι ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, των μελών και των παιδιών της «Ελπίδας».
Keywords
Τυχαία Θέματα