Θεσσαλονίκη: Έγκλημα πάθους με θύμα 25άχρονη αεροσυνοδό

14:54 16/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση Σάββατο, 17/8, 14.00

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 20χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα. Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με βάση το οποίο συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο κι από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί στον 20χρονο σύντροφό της, ο οποίος τελικά, παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Ανανέωση 21 23

Στον ανακριτή Θεσσαλονίκης θα απολογηθεί ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος τις εξόδου προς τους Ευζώνους.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με βάση το οποίο και συνελήφθη.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς η άτυχη κοπέλα, που ήταν αεροσυνοδός, είχε ζητήσει από τον δράστη να διακόψουν την σχέση τους, γεγονός που ο νεαρός δεν μπόρεσε να αποδεχθεί.
Τα ίχνη της 25χρονης είχαν εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο κι από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί στον 20χρονο σύντροφό της, ο οποίος, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κρυβόταν. Τελικά, παραδόθηκε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το σημείο όπου εναπόθεσε το πτώμα της κοπέλας.
Όπως έγινε γνωστό, το έγκλημα διεπράχθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Απαντήσεις για της συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φόνος αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα.
Εξάλλου, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του νεαρού δράστη για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Νωρίτερα

Με τον πλέον τραγικό τρόπο "έκλεισε" η υπόθεση εξαφάνισης της 25χρονης αεροσυνοδού από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα.
Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε περιοχή κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων.
Ως δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ο ηλικίας 20 ετών σύντροφός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εναποθέσει το πτώμα της νεαρής αεροσυνοδού.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με βάση το οποίο συνελήφθη.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η νεαρή αεροσυνοδός είχε ζητήσει από τον 20χρονο να διακόψουν τη σχέση τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 25χρονης στο περιβάλλον του δράστη. Ο τελευταίος, μάλιστα, κρυβόταν τις τελευταίες μέρες. Με δεδομένο ότι ο κλοιός στένευε γύρω από τον ίδιο, αποφάσισε να παραδοθεί τα ξημερώματα, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.
Λεπτομέρειες για τις συνθήκες της δολοφονίας αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα.
Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας κλήθηκε ιατροδικαστής.

(Φωτό: http://www.madata.gr/)
Keywords
Αναζητήσεις
, εγκυκλιος αεροσυνοδου 2016
Τυχαία Θέματα