Συνάντηση Αλαφούζου-Ρότσα. Για ποιους χτυπά η "καμπάνα" στον ΠΑΟ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα και για περίπου 2,5 ώρες συζήτησαν για την απαράδεκτη εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, που συνοδεύτηκε από την βαριά ήττα με 3-0. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο απομάκρυνσης παικτών
(ακούστηκαν τα ονόματα των Λουκά Βύντρα, Νίκου Σπυρόπουλου και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου), αλλά και τον καταρτισμό ενός αγωνιστικού πλάνου για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Κώστας Ελευθεράκης.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο πόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κουίνσι επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα