Στίβος-Ντόπινγκ: Θετικό το δείγμα και 3ης Τζαμαϊκανής αθλήτριας

22:28 15/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Τζαμαϊκανή δισκοβόλος Αλισον Ράνταλ επιβεβαίωσε ότι δείγμα της βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία, μετά τους ελέγχους που έγιναν στα εθνικά τράιαλς του Ιουνίου. Η Ράνταλ που είχε συμμετάσχει πέρυσι στoυς Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό, είναι η τρίτη από τους συνολικά πέντε Τζαμαϊκανούς αθλητές που γίνεται γνωστό το όνομά τους και οι οποίοι ανακοινώθηκαν την Κυριακή ότι είχαν θετικά δείγματα. Οι άλλοι δύο είναι πιο γνωστοί αφού πρόκειται για τον Ασάφα Πάοελ και τη Σερόν
Σίμπσον.

Η Ράνταλ, όπως και οι δύο άλλοι συναθλητές της αρνείται οποιαδήποτε χρήση ντόπινγκ: «Δεν έχω λάβει σκόπιμα καμία απαγορευμένη ουσία. Προσέχω ότι καταναλώνω και για το λόγο αυτό είμαι εξαιρετικά σοκαρισμένη και έκπληκτη απ΄ αυτό το περιστατικό», είπε η αθλήτρια σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Και πρόσθεσε η 25άχρονη Ράνταλ που έχει το ρεκόρ Τζαμάικας στη δισκοβολία με 61.21μ: «Ποτέ δεν έχω δει αναβολικά και δεν γνωρίζω τίποτα γι΄ αυτά. Είμαι πρόθυμη να υποβληθώ σε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους δοκιμών για να αποδείξω την αθωότητά μου. Μου αρέσει απλά να ρίχνω το δίσκο για τη χώρα μου. Ελπίζω ότι μετά την εξέταση του Β΄ δείγματος θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση».

Τα ιταλικά ΜΜΕ έγραψαν σήμερα ότι η αστυνομία έκανε έρευνες σε ξενοδοχείο στα βόρεια της χώρας όπου διέμεναν σπρίντερ και κατέσχεσαν αρκετά προϊόντα που τους ανήκαν.

Επίσης ερευνήθηκε και το δωμάτιο Καναδού προπονητή του στίβου, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη.
Keywords
Τυχαία Θέματα