Ολυμπιακός-μπάσκετ: Στην Αθήνα ο Μπράιαντ Ντάνστον

22:23 15/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε ενθουσιασμένος κατά την αποψινή άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φορώντας μάλιστα κασκόλ των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Είναι εκπληκτικό το γεγονός για εμένα
πως πλέον ανήκω στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος!», είπε αρχικά ο 27άχρονος και συνέχισε: «Παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας την τελευταία διετία και τα παιχνίδια της και αισθάνομαι χαρούμενος που τώρα αποτελώ μέλος της. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι εύκολο το να κατακτήσουμε για τρίτη σερί χρονιά την Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μου, πάντως, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκα με τον Άρη στην Ελλάδα και τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα για εμένα. Δεν κύλησαν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Όμως, μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και να αποδείξω την πραγματική μου αξία».

Όσο για το πόσο έτοιμος νιώθει να αντικαταστήσει τον Χάινς, απάντησε: «Δεν είναι εύκολο αυτό, ο Κάιλ είναι εξαιρετικός παίκτης ένας εξαιρετικός άνθρωπος, του μίλησα και του ευχήθηκα καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα