Στ. Καπίνο: Η τελευταία μου προπόνηση στον Παναθηναϊκό

15:48 15/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Στέφανος Καπίνο βρέθηκε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία ημέρα του με την ομάδα. Πολλοί αναρωτιούνταν εάν ο Καπίνο θα έδινε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων», καθώς η άδεια που είχε λάβει ο διεθνής τερματοφύλακας, λόγω της παρουσίας του στην 23άδα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο
της Βραζιλίας, έληξε χθες και, από τη στιγμή που δεν είχε επισημοποιηθεί η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει.

Ο παίκτης «απάντησε» ερχόμενος κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο σε όσους ρωτούσαν σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τη Μάιντς, έλεγε: «Αυτή είναι η τελευταία μου προπόνηση, έχω συμφωνήσει και θα φύγω».

Ενήμερος ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος συνομίλησε με τον 20χρονο γκολκίπερ, ενώ πληροφόρησε και τους ποδοσφαιριστές του ότι ο Καπίνο δεν πρόκειται να συνεχίσει να προπονείται μαζί τους.

Πλέον, απομένει να φανεί πότε θα αναχωρήσει ο Καπίνο για τη Γερμανία, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Μάιντς. Ο γερμανικός Τύπος υποστηρίζει ότι αυτό θα συμβεί σήμερα, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές εάν θα προλάβει ή αν το θέμα θα πάρει παράταση για μία ημέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα