Σούπερ Λίγκα: Την Παρασκευή η κλήρωση των πλέι οφ

13:55 24/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την προσεχή Παρασκευή (26/4) θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Η διαδικασία, από την οποία θα προκύψει η σειρά των αγώνων των τεσσάρων ομάδων (ΠΑΟΚ. Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα), θα γίνει στις 2 μ.μ., στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Κατσουράνης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία
που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Ο διεθνής μέσος δημιούργησε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, και συγκέντρωσε το 85.74% των προτιμήσεων. Υποψήφιοι ήταν ακόμη ο Τάσος Μπακασέτας του Αστέρα Τρίπολης (11.45%) και ο Βίκτορ Βιτόλο του Παναθηναϊκού (2.81%).

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής κατέληξε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς το τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με την Κέρκυρα συγκέντρωσε το 70.84% των ψήφων. Ακολούθησαν ο Ανδρέας Σάμαρης του Πανιωνίου (23.91%) και ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού (5.25%).
Keywords
Τυχαία Θέματα