Σούπερ Λίγκα (6η αγωνιστική): ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

20:20 29/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Στους τρεις βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχασε βαθμούς στην Κρήτη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περογαμβράκη στο 15΄, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ ισοφάρισε στο 74΄.

Το επιθετικό ξεκίνημα των Κρητικών
που απείλησαν νωρίς με Μιλιάζες και Μακρή, καρποφόρησε στο 15΄. Οι γηπεδούχοι ευνοήθηκαν από διαδοχικές κόντρες, ο Κουτσιανικούλης "σέρβιρε" με το κεφάλι στον Περογαμβράκη κι αυτός εκτέλεσε τον Χακόμπο για να γράψει το 1-0. Οι Θεσσαλονικείς άργησαν χαρακτηριστικά να μπουν στο παιχνίδι, θα μπορούσαν ωστόσο να έχουν πετύχει κάτι καλύτερο έως το ημίχρονο, αν ο διαιτητής είχε διακρίνει σωστά το χέρι-πέναλτι του Μπούρμπου στο 43΄. Από την άλλη, ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα για τον "Δικέφαλο του Βορρά" αν ο Χακόμπο δεν είχε επέμβει σωτήρια σε κεφαλιά του Σβασίγια πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45΄+1).

Μεταμορφωμένος στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, είχε να αντιμετωπίσει έναν εκπληκτικό Σήφη Δασκαλάκη που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στάθηκε τυχερός στο 53΄ όταν ο Μακρής στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Ο Δασκαλάκης ηττήθηκε από διαδοχικές... καραμπόλες στην περιοχή, με τον Μιγκέλ Βίτορ να βρίσκει τελευταίος τη μπάλα και να γίνεται ο σκόρερ της ισοφάρισης στο 74΄. Η ολιγόλεπτη είσοδος του Μακουκούλα έδωσε άλλη διάσταση στην επίθεση του ΟΦΗ, που δημιούργησε αρκετές φάσεις μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αλλά το 1-1 έμεινε έως το τέλος.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Βούκιτς, Στοχ, Νέτσιντ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (24΄ Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66΄ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86΄ Μακουκούλα).

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (71΄ Νέτσιντ), Στοχ, Σαλπιγγίδης (65΄ Γεωργιάδης), Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ (64΄ Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα