Σούπερ Λίγκα (6η αγωνιστική): Άρης-Παναιτωλικός 0-0

18:31 29/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο «κατήφορος» του Άρη συνεχίζεται και με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο «τιμόνι» της ομάδας. Οι «κίτρινοι», οι οποίοι μετά από έξι αγώνες δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τη χαρά της νίκης, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ως εκ τούτου παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Στο 28ο λεπτό ο Καμαρά βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά γλύστρισε την ώρα που επιχειρούσε το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει παράλληλα με το τέρμα του Διούδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα και στη σημαντικότερη φάση του α`
ημιχρόνου, ο Άρης «άγγιξε» το γκολ, όμως το σουτ του Αγκάνθο από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ράφαελ.

Ο Αρης ταλαιπωρήθηκε από... τραυματισμούς (και) στο β` ημίχρονο. Μετά την αναγκαστική αλλαγή στο 24` του Τριανταφυλλάκου με τον Οικονομόπουλο, εκτός γηπέδου βρέθηκε ο τραυματίας Τάτος (μπήκε ο Αγγελούδης) στο 66`, ενώ ο Παπαδόπουλος έπαιζε με πρόβλημα στο πόδι, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές. Έτσι κατάφερε μόνο να απειλήσει στο 52` με τον Τάτο (έδιωξε ο Ράφαελ σε κόρνερ), αλλά και στις καθυστερήσεις του αγώνα, χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικός. Για τον Παναιτωλικό που πήρε τον πρώτο του εφετινό εκτός έδρας βαθμό, απείλησε στο 73` με το σουτ του Μπόγιοβιτς που έδιωξε ο Διούδης εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Κίτρινες: Αγκάνθο - Ράφαελ Μπρακάλι

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (24` Οικονομόπουλος), Αγκάνθο, Τάτος (66` Αγγελούδης), Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58` Ίμπε), Ψυχογιός, Έλσνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ Μπρακάλι, Κούσας, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Σίλβα Τζούνιορ (83` Μουμίν), Γοδόι, Πόι (64` Σφακιανάκης), Καμαρά, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς (88` Πασάς).
Keywords
Τυχαία Θέματα