Σούπερ Λίγκα (3η αγωνιστική): Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1

21:24 1/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή. Ο Τζάνης στο 13΄ και ο Ιγκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 32΄.

Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, η ομάδα του Ακη Μάντζιου έφτασε δίκαια στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 13΄ μετά από συνδυασμό Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνη και "εκτελεστή" τον τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν την πρώτη τους "επίσκεψη" στην περιοχή του Κουτσόπουλο, με τον βετεράνο Γιώργο Θεοδωρίδη στο 32΄. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Ισως στη χειρότερη εμφάνισή του από τότε που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Κομοτηνή.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Τζάνης, Ίγκορ, Κάσες - Μπακάκης, Καμαρά, Ιωάννου, Μελισσάς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (45΄λ.τρ. Σερεμέτ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84΄ Ζεκίνια), Τζάνης (66΄ Χρήστου), Ιγκορ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77΄ Μύγας), Ζούνιορ (67΄ Καλογέρης), Ιωάννου (57΄ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς
Keywords
Τυχαία Θέματα