Σούπερ Λίγκα (3η αγωνιστική): Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων 2-0

21:24 1/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό από αυτογκόλ του Δεληζήση και διαμορφώθηκε στο 90΄ από τον Μπαράλες.

Ήθελε περισσότερο τη νίκη ο Αστέρας και το έδειξε, παρότι για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να πλησιάσει τα στάνταρ των περσινών του εμφανίσεων. Ηταν, ωστόσο, πιο δημιουργικός σε σχέση με τις πρώτες δύο αγωνιστικές και κατάφερε δίκαια να φτάσει στη νίκη. Σε ένα εντελώς αδιάφορο
πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γκόιαν στο 31΄ και τον Μπαράλες στο 42΄, αλλά ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν σε ετοιμότητα (στη δεύτερη περίπτωση η μπάλα βρήκε και το δοκάρι). Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, ο Δεληζήσης προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 51΄. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ο Αστέρας κρατούσε πολύ εύκολα τη νίκη, αλλά παραλίγο να του "στραβώσει" το ματς όταν στο 85΄ ο Μίνγκας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Στο 90΄ κι ενώ όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν προωθηθεί, ο Μπαράλες βγήκε μόνος σε αντεπίθεση, πλάσαρε ψύχραιμα τον Τζόρβα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκοϊάν, Ουσέρο - Καμαρά, Αργυρόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (82΄ Μουνάφο), Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (86΄ Γκρατσίνι), Μπακασέτας (46΄ Καράσκο), Μπαράλες

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κόρμπος (84΄ Μπλάζεκ), Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης (76΄ Μίνγκας), Γκουέλα, Καμαρά (54΄ Εγκον)
Keywords
Τυχαία Θέματα