Σούπερ Λίγκα (3η αγωνιστική): Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1

21:53 14/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Χωρίς νίκη παρέμειναν στο πρωτάθλημα, Λεβαδειακός και Παναθρακικός, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ο Ιγκόρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής στο 10΄ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το Βούκσεβιτς στο 36΄.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ιγκόρ, μετά τη σέντρα του Μπαϊκαρά.

Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα η ομάδα του Παντελίδη, στο 12΄, αλλά ο Ποτουρίδης πρόλαβε και πήρε τη «μπουκιά από το στόμα» του Μάντζιου,
που ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Συνέχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 36΄ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ορτέγκα έπιασε το σουτ κι ανάγκασε τον Φερνάντες σε σπουδαία επέμβαση.

Μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε ο Πανθρακικός στο 78΄ με το Ντιγκινί να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, μετά από γέμισμα του Ιγκόρ.

Διαιτητής: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Ζίτο - Χασομέρης, Ποτουρίδης

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ.Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας, Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ (69΄ Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης (59΄ Ντιγκινί), Λαδάκης (46΄ Μεχία), Χασομέρης, Μορένο (86΄ Κάσες)
Keywords
Τυχαία Θέματα