Τραυματίστηκε σοβαρά φίλαθλος μετά από επεισόδια στη Γ' Εθνική

21:46 14/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 47άχρονου φίλαθλου του Εθνικού που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37άχρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Τα
σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασσού στη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού στιγμάτισαν την σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Η κατάσταση ξέφυγε και μάλιστα η αναμέτρηση διεκόπη για 20 λεπτά στο 75’, λόγω επεισοδίων τα οποία ξεκίνησαν από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων, που επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους.

Στο σημείο αυτό ο Εθνικός σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ για να έχουμε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων, και να ακολουθήσει η γενικευμένη σύρραξη στην εξέδρα.

Οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οπαδός της ομάδας του χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άτυχος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει εσωτερική αιμορραγία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τοπική αστυνομία έχει προβεί σε σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται ως εκ των δραστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα