Σούπερ Λίγκα (27η αγωνιστική): Πανιώνιος-Καλλονή 1-1

20:29 2/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Αήττητος για τρίτη συνεχή αγωνιστική έμεινε ο Πανιώνιος, ο οποίος ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του για μια... βαθιά βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι προέρχονταν από δύο σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Καλλονή στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα και πήραν ένα βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ του Πανιωνίου
σημείωσε ο Κολοβός (54`), ενώ για την Καλλονή ισοφάρισε ο Αναστασιάδης (70`).

Οι δύο ομάδες είχαν από μόνο μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο 17` ο Λάσνικ βρήκε όμορφα τον Κολοβό, όμως ο τελευταίοες δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, με τον Χογκ να τον «νικά» στο τετ-α-τετ. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήρθε στο 34` με τον Λεοζίνιο, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ανέστη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι, με την είσοδο του Αραβίδη, ανέβασαν... στροφές και «βρήκαν δίχτυα» στο 54ο λεπτό, όταν, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής, ο Κολοβός έγινε αποδέκτης της μπάλας, την οποία και κατάφερε να στείλει στο βάθος της αντίπαλος εστίας, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 59` ο Περόνε έκανε ατομική ενέργεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι, αφού πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο, 11 λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Αναστασιάδης ανενόχλητος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Καλλονή (1-1). Στο 92` ο Λάσνικ προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο, αλλά ο Χογκ απέκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Λεοζίνιο, Γιορέντε

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Λάζνικ, Γιάννου (46' Αραβίδης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Γιορέντε, Ζαγκουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Καλτσάς, Κεϊτά, Μανούσος (87' Φουρλάνος), Γκαρσία, Λεοζίνιο (79' Φαρία), Περόνε (75' Ζος)
Keywords
Τυχαία Θέματα