Σούπερ Λίγκα (15η αγωνιστική): ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε απόψε στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σταματή στο 66`, ενώ οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Ιγκλέσιας.
Στο πρώτο 45λεπτο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ,
παρακολούθησαν σχετικά καλό θέαμα, καθώς καμμία από τις δύο ομάδες δεν κλείσθηκε στα καρέ της. Μάλιστα χάθηκαν εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες, όμως η καλή αμυντική λειτουργία και οι τερματοφύλακες απεσώβησαν το γκολ. Η «Ενωση» έφτασε κοντά στο γκολ στο 4` αλλά ο Κατίδης έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ, στο 14` όταν ο Παυλής έκανε κακή εκτίμηση και πλάσαρε ψηλά άουτ και στο 28` όταν ο βραχύσωμος άσος της ΑΕΚ έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, αλλά ο Ιτάνζ απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 16` όταν ο Κωνσταντόπουλος με διπλή προσπάθεια απέκρουσε το σουτ του Επστάιν και στο 45` όταν πάλι ο Επστάιν απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιό δυνατά και στο 49` έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Κοντοές απομάκρυνε την τελευταία στιγμή την μπάλα μετά από προσπάθεια του Καραμάναου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπρίτο έκανε παράλληλη σέντρα που πέρασε ανεκμετάλλευτή. Στην συνέχεια, η ΑΕΚ απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 66ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον νεοεισελθόντα Σταματή. Ο Λίνεν έριξε τον νεαρό στον αγώνα ένα λεπτό νωρίτερα και ο «πιτσιρικάς» φρόντισε να τον δικαιώσει άμεσα, καθώς μετά από σέντρα του Φούντα από δεξιά, πετάχθηκε μπροστά από τα στόπερ του Ατρομήτου και με εναέρια προβολή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιτάνζ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε αμέσως δύο αλλαγές και οι Περιστεριώτες άλλαξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης, καθώς βγήκαν μπροστά για να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. Κάτι που πέτυχαν από στημένη φάση και συγκεκριμένα στο 76` όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, ο Ιγκλέσιας νίκησε συμπαίκτες και αντιπάλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.
Στα λεπτά που απέμειναν για την λήξη, δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχασε την ευκαιρία να συμπληρώσει 400 νίκες ως προπονητής στην καριέρα του στην Ελλάδα. Διαιτητής: Κάκος (Κερκυρας)
Κίτρινες : Κουτρουμπής, Φούντας - Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο
Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο (56` λ.τρ. Τσούπρος), Κουτρουμπής, Βλάχος, Κορδέρο (42` λ.τρ. Κοτσαρίδης), Γκερέιρο, Κατίδης, Φουρτάδο (65` Σταματής), Φούντας, Παυλής.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (68` Κούτσι), Επστάιν (67` Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (74` Μπέλιτς), Καραμάνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα