Σούπερ Λίγκα (14η αγωνιστική): Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0

Το αήττητο σερί που έχει ο Πανθρακικός συνεχίστηκε για 5ο συνεχόμενο ματς. Αυτή την φορά η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ (3η νίκη, ενώ έχει και 2 ισοπαλίες) χάρη στο γκολ του Βαϊρουά στο 62ο λεπτό, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχασε σωρεία
ευκαιριών για να φτάσει σε πιο άνετη νίκη, με μοιραίο παίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής νικήθηκε στο 43΄ από τον Κωνσταντόπουλο στο σουτ που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή από πάσα του Βαϊρουά, ενώ είχε άλλα τρία προς την εστία του Κωνσταντόπουλου στο 32΄, 40΄ και 41΄, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να μπλοκάρει τη μπάλα την πρώτη φορά και τις άλλες δύο να φεύγει λίγο άουτ. Υποτονική και χωρίς καλή κυκλοφορία η ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά, διάστημα στο οποίο είχε ένα σουτ του Φούντα στο 36΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.
Με τον Παπαδόπουλο να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά να αστοχεί με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η Ένωση ζήτησε πέναλτι στο 53΄ σε πέσιμο του Παυλή από μαρκάρισμα του Σαρακατσάνου, αλλά πολύ σωστά ο διαιτητής Ζαχαριάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα