Σ. Τσιώλης: Πρόκληση για την ιστορία μας το ματς με τη Ραπίντ Βιέννης

13:34 8/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Στη Βιέννη βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, για την αυριανή (21:30) ρεβάνς με την Ραπίντ. Δύσκολη η αποστολή των Αρκάδων μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά οι ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ παραμένουν "ζωντανές". Ο Σάκης Τσιώλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Είναι μια πρόκληση για την ιστορία μας. Η Ραπίντ είναι ομάδα που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Είναι δύσκολη η αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε με συγκέντρωση και υπομονή να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τον αγώνα της Τρίπολης.
Οι πιθανότητες είναι υπέρ της Ραπίντ, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση». Επίσης, ο Ελληνας προπονητής πρόσθεσε: «Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πέρασε άλλη μια εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Αν στο πρώτο 20λεπτο αποφύγουμε πίεση από κόσμο και Ραπίντ, τότε οι παίκτες που έχουν ποιότητα μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να τελειώσει το ταξίδι στην Ευρώπη. Οι Κάφα και Γκόιαν θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την 11αδα. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνουν μια-δύο αλλαγές. Σημασία έχει η τακτική. Σίγουρα δεν θα είναι η τακτική μας ίδια με του δευτέρου ημιχρόνου στην Τρίπολη. Δεν θα πιέσουμε ψηλά. Θα παίξουμε ζώνη άμυνας. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Από τους παίκτες του Αστέρα το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Από αυτά που έχουμε δει, γνωρίζουμε ότι η Ραπίντ έχει μια δυνατή έδρα. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε καλοί και δυνατοί. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ που θα μας έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση, όμως ήρθαμε στη Βιέννη για να μη σταματήσει το όνειρο της Ευρώπης. Η Ραπίντ ενδέχεται να χαλαρώσει, εμείς ήρθαμε αποφασισμένοι. Εστιάσαμε στην κόντρα επίθεση. Δουλέψαμε σε αυτό, όπως και στις στημένες φάσεις. Για το αν νιώθει πίεση: «Δεν έχω πίεση. Έχω ανυπομονησία. Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής. Είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία. Από τη Ραπίντ μου άρεσαν οι μεσοεπιθετικοί. Από το Χόφμαν και μπροστά. Ήταν καλοί παίκτες με καλό χειρισμό της μπάλας. Όπως και ο Πέτσος που έκανε πολύ καλό ματς.»
Keywords
Τυχαία Θέματα