Σ. Λίγκα (31η αγωνιστική): Πλατανιάς Χανίων-Λεβαδειακός 2-0

17:17 26/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Από τον... πάγκο ήρθε η νίκη-βάλσαμο του Πλατανιά απέναντι στον Λεβαδειακό. Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 2-0 των Βοιωτών, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα, χάρη στα τέρματα του Κατάι και πήρε βαθμολογική «ανάσα», στον αγώνα που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Κατάι, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Μπέλιτς στο 35`, κατάφερε να σκοράρει δις, αρχικά στο 39ο και εν συνεχεία στο 71ο λεπτό.

Ο Λεβαδειακός, κόντρα στην εικόνα του αγώνα, ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, όταν
στο 13ο λεπτό ο Μάντζιος από θέση μέσα δεξιά έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Κρητικών. Στο 35` ο Μπέλιτς έγινε αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Κατάι, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα έμελλε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι του Στρατηλάτη (1-0).

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την νίκη στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Αν και έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε αντικρύσει την πρώτη 12 λεπτά νωρίτερα), έφτασαν στην επίτευξη ακόμη ενός τέρματος με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κατάι στο 71ο λεπτό.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κόκκινες κάρτες: Καζναφέρης (67` με 2η κίτρινη)

Κίτρινες κάρτες: Ινκούμ, Φερνάντες - Πετράτσι, Γεωργίου

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (73` Τέτε), Μενδρινός, Μπέλιτς (35` Κατάι), Σιαλμάς (53` Τόρες).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος (72` Μιλοσάβλιεβιτς), Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Πετράτσι, Μάρτινς (46` Γιάντσης), Κονέ, Βαρέλα (59` Βούκσεβιτς), Μάντζιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα