Ντ. Μόγιες: Η ανοικοδόμηση μια ομάδας χρειάζεται χρόνο

17:16 26/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Η... γκρίνια για τον Ντέιβιντ Μόγιες επέστρεψε στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη... μισητή «συμπολίτισσα» Σίτι. Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν κάθε ελπίδα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου μέσω του αγγλικού πρωταθλήματος και μόνη τους ελπίδα για να συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης χρονιάς είναι να κατακτήσουν το τρόπαιο. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κακή φετινή αγωνιστική
εικόνα της ομάδας, ενώ δήλωσε πως η «ανοικοδόμηση» είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, και πάντα θα το κάνω, για την απογοητευτική πορεία της ομάδας, αφού εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει για την ενδεκάδα» δήλωσε ο Σκοτσέζος τεχνικός και συνέχισε: «Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά περιμέναμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η ανοικοδόμηση μια ομάδας χρειάζεται χρόνο, όπως έχουμε δει και σε άλλες ομάδες. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, αρκετοί από τους οποίους είναι διεθνείς και στην καλή τους ημέρα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον οποιοδήποτε».

Τον Μόιες υπερασπίστηκε με δηλώσεις του και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Πολ Σκόουλς, ο οποίος είπε σχετικά: «Βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μόνο 9 μήνες. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Σίγουρα έκανε κάποιες μεταγραφές που ακόμα δεν του έχουν “βγει” όπως θα ήθελε. Το περασμένο καλοκαίρι δεν ξέρω αν του έδωσαν την υποστήριξη που έπρεπε, αλλά σίγουρα φέτος θα τη χρειαστεί. Επίσης θα χρειαστεί και παίκτες, κάτι που το ξέρει και ο ίδιος».
Keywords
Τυχαία Θέματα