Σ. Λίγκα (25η αγωνιστική): Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2

21:45 16/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Με καλή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και βρίσκεται πλέον σε απόσταση «βολής» (τρεις βαθμοί) από τον τρίτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και τα γκολ σημείωσαν οι Καρέλης (26΄), Ατζαγκούν (59΄).

Ο
Καρέλης ήταν εντυπωσιακός απόψε στην Κομοτηνή. Ο νεαρός επιθετικός στην πρώτη αξιόλογη επίθεση της ομάδας του «τράνταξε» το δοκάρι του Σερεμέτ μόλις στο 9ο λεπτό. Αργότερα όμως, στο 26΄, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με αριστερό διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση, από μπαλιά 30 μέτρων του Αμπέιντ. Πριν ανοίξει το σκορ, ο Πανθρακικός έδειχνε ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στους «πράσινους» με τον Ιγκόρ πολύ δραστήριο, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 11΄ όταν προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Καπίνο αλλά αστόχησε. Στο ξεκίνημα του αγώνα (5΄) ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού είχε εξουδετερώσει εντυπωσιακά το σουτ του Καθάριου. Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός έφερε εύκολα το παιχνίδι στα μέτρα του και έβγαλε το ημίχρονο αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη άνεση την πίεση των γηπεδούχων.

Στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Καρέλης προσπάθησε ξανά να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά το νέο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς στο 59΄ μετά από ένα απίστευτο λάθος του Σέρεμετ ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του τη μπάλα και ο Ατζαγκούν με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Ολα έγιναν πιο απλά στη συνέχεια κι αυτό ευνοούσε το ντεμπούτο του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης διεθνής μπήξε στον αγωνιστικό χώρο στο 74΄ και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οριστικοποιήθηκε η τετράδα των πλέι οφ, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της Σούπερ Λίγκας! Ο πέμπτος της βαθμολογίας, Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται πλέον 11 βαθμούς πάνω από την 6η θέση την οποία μοιράζονται Πανθρακικός και Παναιτωλικός.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Ντιόγκο, Εμπό, Σαρακατσάνος - Καρέλης, Κουτρουμπής

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82΄ Χασομέρης), Καθάριος (64΄ Μολίνα), Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (88΄ Μαμούτ), Ντιόγκο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ, Νάνο, Λαγός (85΄ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν (87΄ Ντίνας), Καρέλης (74΄ Πέτριτς), Αμπέιντ, Πράνιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα