Ρότζερς-Λίβερπουλ: Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε, τότε θα δούμε που θα μας βγάλει

15:43 31/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, ο Απρίλιος βρίσκει τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι οι «κόκκινοι» δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Επικράτησαν χθες άνετα 4-0 της Τότεναμ, στο «Ανφιλντ» και έδειξαν ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τα πάντα θα κριθούν στο ίδιο γήπεδο μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς η θρυλική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στις 13 και την Τσέλσι στις 27 Απριλίου.
Οι φίλαθλοι το πιστεύουν πια. Μετά από τόσα χρόνια η αγαπημένη τους ομάδα, μπορεί
να κατακτήσει τον τίτλο, μπορεί να ανέβει ξανά στην κορυφή. Ο τεχνικός, όμως, της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους και να κρατήσει «προσγειωμένους» τους παίκτες του, ενόψει των επερχόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων:

«Αυτό είναι ένα όνειρο για τους οπαδούς μας, αλλά δεν είναι μέσα στη δική μου σκέψη. Το μυαλό μου είναι στο πώς θα προετοιμάζω την ομάδα και να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε, τότε θα δούμε που θα μας βγάλει», ανέφερε αρχικά ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας και πρόσθεσε: «Το να κάνεις μια τόσο μεγαλειώδη εμφάνιση, από το πρώτο σφύριγμα είναι κάτι που με κάνει περήφανο γι’ αυτή την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα