Αυτή είναι η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Κεδίκογλου

Του ΑΡΗ ΔΡΟΣΟΥ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένας νέος, δυνατός έρωτας απασχολεί έντονα τα πολιτικά πηγαδάκια της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα, με πρωταγωνιστή ένα κεντρικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την 28χρονη καλλονή οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια, από την Καλαμάτα,

φαίνεται πως βρήκε «απάνεμο λιμάνι» σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία από το στελεχιακό δυναμικό της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο λόγος για το μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας που ανέλαβε πρόσφατα τομεάρχης Ευρυτανίας, Γιώτα Τριγώνη, η οποία χωρίς αμφιβολία συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναικείες υπάρξεις που δραστηριοποιούνται εντός της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια κομματικών συνεδριάσεων στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. Από εκεί και πέρα ο έρωτας προέκυψε, όπως συμβαίνει συνήθως, απρόβλεπτα και η φιλική σχέση που είχαν αναπτύξει ο Σίμος Κεδίκογλου και η Γιώτα Τριγώνη εξελίχθηκε σε δεσμό. «Είναι και οι δύο πολύ διακριτικοί, καθώς δεν θέλουν να δίνουν αφορμές για σχόλια στα μέσα ενημέρωσης. Πάντως, φαίνεται να συνδέονται με δυνατά αισθήματα, ενώ εμφανής είναι και η εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον στις συζητήσεις που κάνουν στο φιλικό τους περιβάλλουν για τη σχέση τους», αναφέρουν πρόσωπα που συναναστρέφονται το ζευγάρι και γνωρίζουν την πορεία της σχέσης του.

Οι συναντήσεις του Σ. Κεδίκογλου και της Γ. Τριγώνη, βέβαια, στην Αθήνα δεν είναι τακτικές, λόγω κυρίως του βεβαρημένου προγράμματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά και εξαιτίας των συχνών επισκέψεων της όμορφης τομεάρχου στη Στερεά Ελλάδα, στο πλαίσιο των νέων κομματικών της υποχρεώσεων, όπως επίσης και των ταξιδιών της σε Λιχτενστάιν και Τουρκία, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. «Τα Σαββατοκύριακα φροντίζουν να τα περνούν μαζί. Σπάνια θα τους δει κάποιος σε βραδινή έξοδο σε κάποιο σινεμά ή νυχτερινό κέντρο, καθώς προτιμούν τα ήσυχα στέκια», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στο πολιτικό ζευγάρι. Προ ημερών μάλιστα εθεάθησαν στο γνωστό εστιατόριο «Διόνυσος» στην Ακρόπολη.

η διαφημιση. Σημειώνεται ότι η Γιώτα Τριγώνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη δουλειά της. Στην Αθήνα διατηρεί οδοντιατρείο μαζί με τα αδέλφια της, το κατώφλι του οποίου περνούν καθημερινά αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος και Γιάννης Σπαλιάρας. «Οταν είσαι καλός στη δουλειά σου, γίνεσαι και γνωστός», συνηθίζει να λέει η ίδια σε όσους τη ρωτούν για την επαγγελματική επιτυχία της. Ωστόσο, το όνομά της συζητήθηκε έντονα πριν από λίγους μήνες, όταν, παρά την ιδιότητά της ως τομεάρχου Δωδεκανήσου της Ν.Δ., αποφάσισε να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του πολυτελούς ξενοδοχείου «Αnd Hotel», που βρίσκεται στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, καλώντας τους τουρίστες να περάσουν… αξέχαστες βραδιές στον Βόσπορο και στα γραφικά σοκάκια της μαγευτικής Πόλης.

Η παραπάνω αποκάλυψη των «Π», όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. Ετσι, με απόφαση του γραμματέα του κόμματος, η Γιώτα Τριγώνη απομακρύνθηκε από το στελεχιακό «γαλάζιο» δυναμικό της Γραμματείας Οργανωτικού, όπου όμως επέστρεψε τον προηγούμενο μήνα, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της παράταξης, μετά και τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ. Η εκ νέου ενασχόληση της Γιώτας Τριγώνη με τα κομματικά της Ν.Δ., πάντως, δείχνει πως την ενθουσιάζει η πολιτική. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στις εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς συγκαταλέγεται στα άφθαρτα και φρέσκα πρόσωπα της παράταξης, με ικανότητα να στέκεται σε μια πολιτική συζήτηση. «Mετά την κατάρρευση του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου είναι να αφουγκραστούν τα κοινωνικά δεδομένα και ζητούμενα και να μετασχηματιστούν σε φορείς πολιτικών ιδεών, μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της η τομεάρχης, αποδεικνύοντας ότι, εκτός από ωραία οδοντίατρος, είναι και πολιτικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα