Ρ. φαν Πέρσι: Θα δώσουμε "μάχη" με τον Φαλκάο για την βασική 11άδα

23:03 3/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι προειδοποιεί το Ρανταμέλ Φαλκάο: «Θα πρέπει να δώσει μάχη για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα». Η έλευση του Κολομβιανού στράικερ στη Γιουνάιτεντ δε σημαίνει κατά τον Ολλανδό συμπαίκτη του, ότι με το... καλημέρα θα έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα.

Τα λόγια του 31άχρονου διεθνή άσσου είναι χαρακτηριστικά: «Χαιρετίζω την άφιξή του, σίγουρα θα μας κάνει καλύτερη ομάδα. Σε ένα κορυφαίο σύλλογο, όπως η Γιουνάιτεντ, πρέπει διαρκώς να παλεύεις για το καλύτερο,
κάτι που ταιριάζει με την φιλοσοφία μου. Ο Φαλκάο θα πρέπει να δώσει μάχη, όπως κι εγώ. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα με τους Ρούνι και Γουίλσον για να δούμε ποιος θα παίζει».

Φήμες των τελευταίων ημερών υποστηρίζουν ότι ο 28άχρονος Φαλκάο υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους» καθώς ο Φαν Πέρσι πρόκειται να απουσιάσει γι' αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάρκεια της σεζόν, λόγω εγχείρησης που θα υποβληθεί στο γόνατο. Ο έμπειρος επιθετικός, πάντως, το διαψεύδει κατηγορηματικά: «Είμαι εντυπωσιασμένος με την φαντασία που διαθέτουν κάποιοι άνθρωποι για να ανακαλύψουν κάτι τέτοιο. Δε γνωρίζω από που πηγάζουν και μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν πρόκειται να μπω σε νοσοκομείο για να χειρουργηθώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα