ΠΑΣ Γιάννινα-Χριστοβασίλης: Ο Ντε Βινσέντι συζητάει με ΟΣΦΠ

17:04 7/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM».

«Ο Ντε Βινσέντι είναι τέταρτη χρονιά στην ομάδα. Και πέρυσι είχε μια ικανοποιητική πορεία, αλλά φέτος βοηθήθηκε πολύ και από την ομάδα και τον τρόπο ανάπτυξης. Δυστυχώς για μας, το συμβόλαιό του λήγει. Μπορεί το παιδί
αυτή τη στιγμή να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Εμείς του κάναμε μια προσφορά και, αν δεν βρει κάτι πιο ελκυστικό και ικανοποιητικό για τον ίδιο, θα παραμείνει στην ομάδα», επισήμανε ο «ισχυρός άνδρας» του «Άγιαξ της Ηπείρου», μιλώντας για το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαφές του παίκτη με τον Ολυμπιακό:

«Υπήρχε συνάντηση του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν ξέρω πού θα καταλήξουν κι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όσο για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον ΠΑΣ και σε μένα προσωπικά δεν έχει απευθυνθεί κανείς. Αν έχει μιλήσει κανείς με τον μάνατζερ του παίκτη ή τον ίδιο, δεν το γνωρίζω και δεν είναι υποχρεωμένοι να μου το πούνε».
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ηπειρωτικού συλλόγου χαρακτήρισε έκπληξη την εφετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, από την οποία δήλωσε ευχαριστημένος, επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και πως γι' αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για μεταγραφές, χαρακτήρισε έργο του Γιάννη Χριστόπουλου τους παίκτες που επέλεξε το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις προσφυγές πλην αυτής του Πατσατζόγλου, που είναι ακόμη στα δικαστήρια. Επίσης, δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, αν και αναγνώρισε ότι πρόκειται για γενικό φαινόμενο, ενώ, σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, απάντησε: «Αυτό δεν γίνεται. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά σιγά-σιγά. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις δουλειές μας όμως, γι' αυτό και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα με τις ομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα