Παράνομη έκρινε το πρωτοδικείο Αθηνών την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΔΕΗ

23:33 4/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 23:15
Παράνομη έκρινε το πρωτοδικείο Αθηνών την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΔΕΗ κηρύσσοντας παράλληλα και καταχρηστικά κάποια από τα αιτήματα της κινητοποίησης.

Ανανέωση 18:52

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση για την αγωγή της ΔΕΗ που ζητεί να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η
απεργία της ΓΕΝΟΠ.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα των εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης που είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν, σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00 έως 22.00 στην Κρήτη και θα έχουν εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Για την ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προβλέπονται προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης για τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Ενημέρωση 13:55Εκδικάζεται το μεσημέρι η αγωγή της ΔΕΗ προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ.

Αρμόδια στελέχη του Διαχειριστή του Δικτύου, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προγραμματίζονται περικοπές στην ηλεκτροδότηση για το μεσημέρι της Παρασκευής, αν η κατάσταση στο δίκτυο παραμείνει ως έχει μέχρι στιγμής.
Οι μονάδες παραγωγής που βρίσκονται εκτός λειτουργίας λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ παραμένουν ως είχαν χθες, πρώτη ημέρα της απεργίας ενώ η ζήτηση ρεύματος είναι λίγο μειωμένη λόγω των ανέμων που ρίχνουν τη θερμοκρασία και κατ' επέκταση τη ζήτηση ενέργειας για τη λειτουργία των κλιματιστικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα