ΠΑΟΚ: Ο Γκ. Σίλντενφελντ ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης

16:35 7/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Θαυμαστής του αρχαιοελληνικού πολιτισμού αποδείχθηκε ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ. Με την ευκαιρία της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, μετά τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου στη Λιβαδειά, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Μουσείο
της Ακρόπολης, ξεναγήθηκε στα εκθέματα και φωτογραφήθηκε σ' αυτό.

Κατά τα άλλα, η ομάδα του "Δικεφάλου" της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στην Αθήνα για να προετοιμαστεί και αύριο στις 15.30 θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στα Χανιά τον Πλατανιά. Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Σ' αυτήν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα του Λιβεριανού Σεκού Ολίσε, που μετά την θλάση που τον κράτησε εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες, επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με μια μικρή -οκτάλεπτη- συμμετοχή στο τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό. Πιθανολογείται πως ο νεαρός επιθετικός ενδεχομένως να ξεκινήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι ως βασικός στην επίθεση της ομάδας του εναντίον του Πλατανιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα