ΠΑΟ: Συζητήθηκαν οι περικοπές στα συμβόλαια των παικτών

Οι περικοπές που θα ακολουθήσουν στα συμβόλαια των παικτών, αλλά και το θέμα του Φεϊζάλ, απασχόλησαν εκτενέστερα την διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού. Να διατηρηθεί, κατ' αρχή, η ηρεμία στ' αποδυτήρια, μετά τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι ο στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη τις υποχρεώσεις της «εντός των τειχών».

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Χρήστος Παναγόπουλος συμφώνησαν πως θα πρέπει να ξεκινήσουν
άμεσα οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προταθεί «γερό κούρεμα» των συμβολαίων τους, με τους Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Φορναρόλι, Χριοστοδουλόπουλο.
Επίσης συζήτησαν και για το θέμα του πρίγκιπα Φεϊζάλ. Συμφώνησαν ότι θα πρέπει να περιμένουν για λίγο ακόμη έτσι ώστε να φανεί ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Σαουδάραραβα υποψήφιου επενδυτή. Η 4η Ιανουαρίου, άλλωστε, είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καλυφθεί το ποσό της αύξησης του ΜΚ ύψους 28 εκ. ευρώ. Όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα κριθεί σε συνάρτηση με τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν, μιας και δεν υπάρχει ρευστό. Το νέο ραντεβού της διοικούσας επιτροπής ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα