ΟΣΦΠ-Μπάσκετ: Οδεύει προς την Εφές του Ίβκοβιτς ο Περπέρογλου

20:29 16/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Η περίπτωση παραμονής του Στράτου Περπέρογλου στον Ολυμπιακό «σβήνει», καθώς ο διεθνής φόργουορντ δείχνει θετικός στην πρόταση της Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μπορεί να κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Περπέρογλου,
έναντι 1,35εκ. ευρώ για την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά αυτή της τουρκικής ομάδας είναι σαφώς καλύτερη, αφού του προσφέρει 1,8εκ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Παράλληλα, ο Ελληνας φόργουορντ κλίνει προς την Αναντολού, καθώς εμφανίζεται ενοχλημένος από την αντιπαλότητα που έζησε στις αναμετρήσεις των «αιωνίων». Μάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει ο παίκτης αναμένεται σύντομα να αναχωρήσει για την Τουρκία, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν στον Περπέρογλου αύξηση αποδοχών κατά 50% από τα χρήματα που πήρε στη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα (900 χιλιάδες ευρώ), ενώ αν δεχόταν την κατά 200 χιλιάδες βελτιωμένη πρόταση (η πρώτη ήταν 1,15εκ.) θα έβαζε στις... τσέπες του 650.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 700.000 τον δεύτερο. Ωστόσο, ο παίκτης δεν απάντησε θετικά, η ΚΑΕ δεν αναμένεται να επιστρέψει με καλύτερη προσφορά, οπότε το κεφάλαιο Περπέρογλου κλείνει στον Ολυμπιακό, με τον φόργουορντ να ετοιμάζει βαλίτσες για Κωνσταντινούπολη.
Keywords
Τυχαία Θέματα