Ολυμπιακός: "Τελειώνει" ο Λεονάρντο Ζαρντίμ;

12:00 19/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, ο Πορτογάλος προπονητής παρουσιάζεται ως "τελειωμένος" από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι εφημερίδες "Γαύρος" και "Πρωταθλητής" που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό θεωρούν ειλημμένη απόφαση την αντικατάσταση του Ζαρντίμ,
κάνοντας λόγο για "ραγδαίες εξελίξεις" και αναφέροντας ότι στελέχη των "ερυθρόλευκων" βρίσκονται στο εξωτερικό αναζητώντας τη διάδοχη κατάσταση.
Στον Ζαρντίμ χρεώνεται η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, παρότι είναι γεγονός πως στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Η τραγική εμφάνιση της ομάδας στο ματς κυπέλλου με την Καβάλα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην υπομονή του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος την επομένη του αγώνα (Πέμπτη, 17/1) επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ωστόσο, θα είναι δίχως αμφιβολία η πρώτη φορά στα χρονικά που απομακρύνεται προπονητής ο οποίος, τουλάχιστον όσον αφορά τα αποτελέσματα, κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένος. Ο Ζαρντίμ έχει 17 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 20 επίσημους αγώνες στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και κύπελλο), ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ συγκέντρωσε 9 βαθμούς με τρεις νίκες και τρεις ήττες, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του "Θρύλου", στο Γιουρόπα Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα