«Η Φαίη είναι η μεγαλύτερη γαλιάντρα τηλεπερσόνα- Μου θυμίζει τρελά Cameron Diaz» [εικόνες]

Τις εντυπώσεις της από την παρουσία της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μοιράστηκε με τους φίλους της η Χριστίνα Πολίτη με μία ανάρτηση της συνοδευόμενη και από φωτογραφίες στο προσωπικό της blog.

Διαβάστε τι έγραψε για την παρέα του «Πρωϊνό mou»

Αυτά τα τρία χρόνια έχω κάνει ένα κοκτέιλ πρωινών εκπομπών. Από την Ελένη διαμέσου Αντέννα και φινάλε σαν καλεσμένη της εβδομάδας στο Mega. Εχω κρατήσει πολλά καλά από αυτά τα χρόνια και έχω εκτιμήσει αρκετούς ανθρώπους.

Οπως έχω καταλάβει και πολλά για το “παιχνίδι” των εντυπώσεων – γιατί στις εκπομπές που δε φτουράνε όταν αυτό το στοιχείο πρωταγωνιστεί.” Επιτέλους μαζί” λοιπόν με την αγαπημένη μου παρέα του Mega. Ο Γιώργος Λιάγκας , η Φαίη Σκορδά , ο Ακης Πετρετζίκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη είναι αχτύπητοι και μία πραγματική παρέα. Το ίδιο και όλη η ομάδα τους από την Ελεάνvα Τριφίδου – παρτενέρ του Γιώργου στον Realfm όπου σκίζουν..

το Χρήστο Νέζο και την κουκλάρα αρχισυντάκτριά τους Αιγοκερίνα Αγγελική Γιαννακοπούλου. Από τα παιδιά του στάιλινγκ και του μακιγιάζ-μαλλιά μέχρι το Σάκη που μας βάζει τα μικρόφωνα όλοι είναι ένας κι ένας. Ο Μανώλης Σκοπελίτης εκεί βαθιά ριζωμένος χρόνια τώρα είναι απόδειξη πως όποιος είναι ευγενής και καλός στη δουλειά του μένει για πολλά χρόνια εκεί.

Δεν είναι μόνο του ότι είναι όλοι καλά παιδιά. Είναι και η σωστή επίβλεψη του Mega διαμέσου της ήρεμης δύναμης της Ελενας Κατραβά που επιβλέπει διακριτικά εδώ και χρόνια ενώ κρατάει άριστες ισορροπίες με όλους. Είναι και το καλό κλίμα που πνέει από τους παρουσιαστές που κάνουν όλη την υπόλοιπη ομάδα να νιώθει καλά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Και μπορεί να μην έχουν αντίπαλο όλη την ώρα αλλά κάνουν μέχρι και 50%.Κι άλλοι δεν έχουν και πανηγυρίζουν με 20άρια. Καλώς ή κακώς η τηλεόραση απαιτεί .. ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η ροή, τα θέματα , ο χειρισμός τους από τους παρουσιαστές και οι συνεντεύξεις του Πρωινού Μου – αρέσουν δεν αρέσουν- αποτελούν συνταγή της επιτυχίας. O Λιάγκας είναι πολυμηχάνημα που σκίζει την τηλεοπτική γάτα, άμεσος, ενημερωμένος για τα πάντα, με χιούμορ και άποψη νορμάλ ανθρώπου. Η Φαίη είναι η μεγαλύτερη γαλιάντρα τηλεπερσόνα με λαμπρό μέλλον και πολύ κουλ παρουσία στο γυαλί – μου θυμίζει τρελά Cameron Diaz.

Πέρασα υπέροχα, αγόρασα τρίτο pug και είχε πολύ πλάκα που βρεθήκαμε με τον Παύλο Σταματόπουλο σήμερα εκεί και πέραν της πλάκας είχε φτιάξει ωραίο προφιτερόλ. Επίσης η Σάσα να με ακούσει και να κάνει μαλλί καρέ όπως και να μη φωτογραφίζεται κοντά σε νορμάλ ύψους ανθρώπους- καλή ώρα κάτω φωτό LOL!- γιατί τους κάνει να μοιάζουν καλή ώρα με νάνους. Last but not least, η Βίκη Παγιατάκη είναι σταρούμπα αστρολόγος, πέφτει μέσα σε όλα και είναι μέρος της ομάδας κανονικότατα. Μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια και ακόμα καλύτερες μέρες για όλους μας!

YΓ: Tα συγχαρητήρια και στον Πέτρο Μπούτο που πάντα τολμά και βάζει άτομα που κάνουν τη διαφορά χωρίς να αναμασάει τους ίδιους και τους ίδιους.

*Οι φωτογραφίες είναι από το blog της Χριστίνας Πολίτη christinapoliti.com

Keywords
Αναζητήσεις
φωτογραφιες της φαιης στο σπιτι της
Τυχαία Θέματα