Ολυμπιακός: Πανικός για ένα "μαγικό χαρτάκι" της μάχης με Μάντσεστερ Γ.

14:27 7/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ως αναμενόταν εγένετο χαμός μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του τσάμπιονς λιγκ στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και από τις πρώτες πρωϊνές ώρες είχαν δημιουργηθεί ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Επίσης χιλιάδες ήταν αυτοί που ήθελαν να προμηθευτούν κάποιο εισιτήριο μέσω του διαδικτύου,
αλλά ήταν τόσες πολλές οι αιτήσεις, που το σύστημα υπερφορτώθηκε και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει κανέναν! Ετσι η διοίκηση της ΠΑΕ αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να μεταθέσει για το μεσημέρι την έκδοση «ον λάιν» εισιτηρίων. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί, η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι.» Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέχρι δύο, εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα εισιτήρια από τον αριθμό ταυτοτήτων που έχουν στη διάθεσή τους (2), προκειμένου να εξυπηρετηθεί ακόμη καλύτερα, μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους «ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.»
Keywords
Τυχαία Θέματα