Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Nova για τα τηλεοπτικά

Η σφοδρή κόντρα που είχαν Παναθηναϊκός και Nova ανήκει στο παρελθόν. Οι δύο πλευρές «έριξαν νερό στο κρασί τους» και μετά από πρωτοβουλία του συνδρομητικού καναλιού άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους κι αποφάσισαν να συνεργαστούν, εξέλιξη που κρίνεται πολύ σημαντική για το «τριφύλλι», σε ό,τι αφορά, κυρίως, το οικονομικό κομμάτι.

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση: «Η Super League
ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικες περιόδους 2015-2016 και 2016-2017. Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού».

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει επίσης ότι όποιες νομικές διαφορές υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές (εκατέρωθεν αγωγές και μηνύσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού το βαν της Nova) θα αποσυρθούν άμεσα, ενώ οι «πράσινοι» μπαίνουν σε ένα σταθερό οικονομικά περιβάλλον, που τόσο χρειάζονται με δεδομένα τα προβλήματα που έχουν κι αφορούν οφειλές προς πρώην ποδοσσφαιριστές τους.

Στο μεταξύ, την προσεχή Τετάρτη (20/11), θα διεξαχθεί διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής με θέματα:

1/ Ποινές-περιορισμοί σε ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
2/ Ενημέρωση αναφορικά με τις αποφάσεις της ΕΠΟ επί του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα