Ο Μαραντόνα υποψήφιος για τoν πάγκο της εθνικής Βενεζουέλας

19:08 2/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν αποκλείει την περίπτωση να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής της Βενεζουέλας, της μοναδικής χώρας της Νότιας Αμερικής, η εθνική ομάδα της οποίας δεν έχει μετάσχει ακόμη σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σέζαρ Φαρίας αποχώρησε από τον πάγκο της Βενεζουέλας τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η ομάδα απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η ομοσπονδία της χώρας δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση πρόσληψης νέου προπονητή, παρά το γεγονός ότι διαδίδονται συνεχώς φήμες για την πρόσληψη κάθε φορά
και κάποιου διαφορετικού.

«Ψάχνω για κάποια σοβαρή πρόταση και πιστεύω ότι, ναι, αυτή είναι καλή και, αν παρέχει εγγυήσεις, τότε ίσως την αποδεχθώ» δήλωσε ο Αργεντινός παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα της Βενεζουέλας.

Ο Μαραντόνα, γνωστός για τις αριστερές απόψεις του, τρέφει συμπάθεια για τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας και, όπως είπε, σχεδιάζει μετά το τέλος του Μουντιάλ να επισκεφθεί τον Πρόεδρο Νίκολας Μαδούρο. «Σχεδιάζουμε να μιλήσουμε λίγο πολύ για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικής ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.

Φήμες τον ήθελαν την προηγούμενη εβδομάδα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βενεζουέλα, αλλά ο ίδιος δήλωσε άγνοια για κάτι τέτοιο. Ο Μαραντόνα είχε διατελέσει στενός φίλος και του προηγούμενου Προέδρου, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος απεβίωσε στις αρχές Μαρτίου του 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα