Ο Δ. Γιαννακόπουλος προτιμά Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα

17:47 4/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra". Χαρακτήρισε «παρορμητική αντίδραση» την ανακοίνωση αποχώρησής του από την ΚΑΕ
τον περασμένο Δεκέμβριο, εξέφρασε τη στήριξή του στον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη και αναφορικά με την πιθανότητα να παίξουν αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας απάντησε: «Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να δούμε “top-8” με τον Ολυμπιακό. Με χαρά θα τον θέλαμε, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας». Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως η οικογένειά του δεν θα εμπλακεί με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

«Η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη,» ξεκίνησε κάνοντας έναν μίνι απολογισμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Δικαιωμένος δεν είμαι εγώ, αλλά ο προπονητής και οι παίκτες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ακόμη και στην έδρας μας αντιμετωπίσαμε αμφισβήτηση. Αλλά είχαμε πίστη στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα αλλαγή προπονητή,» στήριξε τον Αργύρη Πεδουλάκη και όταν ρωτήθηκε για περίπτωση επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία στο μέλλον, απάντησε: «Ο Ζέλικο είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Πεδουλάκη και δεν περνάει τώρα κάτι τέτοιο από το μυαλό μου».
Ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο και είπε: «Σίγουρα δεν ήταν σωστός ο τρόπος που φέρθηκε. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πολύ καλά έκανε ο κ. Πεδουλάκης και τον άφησε να φύγει».

Ποιους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού θα έφερνε πίσω; «Σαν οπαδός θα τους ήθελα όλους πίσω και τον Σάρας και τον... Μιχάλη τον Μπατίστ. Όποιος έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και θέλει να γυρίσει, θα τον ήθελα. Σχετικά με τον Φωτση που με ρωτάτε, όλοι οι Έλληνες παίκτες επιπέδου Φώτση είναι στο στόχαστρό μας».

Σχετικά με τις κινήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε: «Θα συνεχίσουμε ό,τι θα πετύχουμε φέτος. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι φέτος το πρωτάθλημα θα γυρίσει εκεί που του ανήκει, σε εμάς. Πρώτη προτεραιότητα να συμφωνήσουμε με τον Διαμαντίδη. Να μείνει ήσυχος ο κόσμος, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνει ο Δημήτρης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το μπάτζετ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν: «Η διάθεση είναι να μείνει το μπάτζετ στα ίδια, αν όχι και μεγαλύτερο. Εχουμε σκοπό να κάνουμε και περιοδεία στην Κίνα για να αντλήσουμε έσοδα. Είναι και στις σκέψεις μας να πάρουμε Κινέζο παίκτη».

Μία ερώτηση που γινόταν συχνά στον πατέρα του Παύλο και το θείο του, Θανάση ακολούθησε. Προτίθεται να εμπλακεί με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό; «Δεν περνάει δύσκολα μόνο ο Παναθηναϊκός, όλες οι ομάδες δεν πάνε καλά πλην Ολυμπιακού. Γίνεται μια αξιοσέβαστη προσπάθεια από την τωρινή διοίκηση. Εμείς είμαστε άρρωστοι Παναθηναϊκοί, πάμε με διαρκείας στο γήπεδο αλλά δεν θα εμπλακούμε με τα διοικητικά».

Ζητά τη συμβουλή του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό; «Βεβαίως και όχι μόνο. Και για τον Παναθηναϊκό και για την Βιανέξ και για την προσωπική μου ζωή τον ρωτάω».

Στο τέλος, απάντησε στο αν έχει μετανιώσει για κάτι: «Ποτέ δεν κάνει κανένας απόλυτα τη δουλειά του σωστά. Τώρα δεν μου έρχεται κάποιο συγκεκριμένο σκηνικό. Όσον αφορά στην αντίδρασή μου στη συνέντευξη Τύπου του Δεκεμβρίου, σίγουρα ήταν μια παρορμητική αντίδραση».
Keywords
Τυχαία Θέματα