Ο Αθ. Δαβάκης για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

18:39 4/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το ταχύτερο, και στον μεγαλύτερο βαθμό, η αποκατάσταση των περικοπών που επιβλήθηκαν», τόσο στα εν ενεργεία, όσο και στα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, κατά την επίσκεψη του στον Έβρο, με την ευκαιρία των εγκαινίων συγκροτημάτων οικιών αξιωματικών (ΣΟΑ), μονίμων υπαξιωματικών (ΣΟΜΥ) και επαγγελματιών οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ) στην περιοχή.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι οι προσπάθειες
για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν», διαβεβαίωσε ο υφυπουργός.

Ο κ. Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, εγκαινίασε 10 νέα διαμερίσματα ΣΟΑ, ΣΟΜΥ και ΣΟΕΠΟΠ στο Κουφόβουνο, καθώς και 11 διαμερίσματα ΣΟΑ, ΣΟΕΠΟΠ και τη νέα Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στις Φέρρες.

Επισκέφθηκε επίσης φυλάκια και παρατηρητήρια πλησίον του ποταμού Έβρου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του, τόσο για το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των μονάδων της ζώνης ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, όσο και για το "σημαντικό" έργο που επιτελείται σε αυτήν τη "νευραλγική περιοχή" της χώρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα