Ντ. Μαραντόνα: Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Μέσι...

19:00 3/7/2014 - Πηγή: E-Typos

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανίστηκε με δηλώσεις του απογοητευμένος για τις έως τώρα εμφανίσεις της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εκφράζοντας την άποψη πως πρέπει να βελτιωθεί αρκετά η εικόνα της ομάδας, αν θέλει να νικήσει το Βέλγιο και να προχωρήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος ως παίκτης οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 1986, ενώ ως προπονητής αποκλείστηκε από την Γερμανία στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας ότι πρέπει να

σταματήσει η ομάδα να τα περιμένει όλα από τον Μέσι. «Πρέπει να καταλάβουν (σ.σ οι παίκτες της Αργεντινής) ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από τον Μέσι. Μπορεί να πετύχει ένα σπουδαίο γκολ, αλλά, αν δεν του βγει, δεν πρέπει να βγούμε αύριο και να τον κατηγορήσουμε για την αποτυχία της Αργεντινής» είπε σχετικά ο Μαραντόνα και συνέχισε:

«Ο Μέσι είναι πολύ μόνος του. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και οι επιθετικοί της είναι στατικοί. Νιώθω ότι υπάρχει μια πικρία, οργή και απογοήτευση, γιατί είναι σίγουρο ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά χρειάζεται να τους το βγάλει ο προπονητής. Αν δεν βελτιωθούν άμεσα, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι στους Βέλγους».

Keywords
Τυχαία Θέματα