Ν. Μπουντούρης: Εθνικό πρόβλημα η τιμωρία του πρωταθλητή Ευρώπης ΟΣΦΠ

Έχοντας φορέσει τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Μπουντούρης μιλά αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα της Α1.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπουντούρης επισημαίνει:
- «Πέρυσι,
στους τελικούς των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού. Γκιστ και Λάσμε είχαν κάνει τη διαφορά. Εφέτος, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε ψηλούς. Θα είναι καλύτερη η "front line" του Ολυμπιακού εφέτος;

- Στο τεχνικό κομμάτι κατ’ αρχήν, πέρυσι ο Παναθηναϊκός έβαζε στόχο να ποστάρει κάποιους παίκτες και το κατάφερνε, ενώ ο Ολυμπιακός δεν το κατάφερε αυτό. Ο Ολυμπιακός έδινε πέρυσι μεγαλύτερη σημασία στο τρίπτυχο τρέξιμο - ενέργεια – πίεση, ενώ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του πηγαίνοντας σε αργό σχετικά ρυθμό.

- Ένα στοίχημα αυτή τη χρονιά είναι πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Κάποιοι από τους ψηλούς του δεν έχουν εμπειρία από μεγάλες ομάδες και πολύ δυνατά παιγνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους γκαρντ, αλλά ένα ερώτημα είναι οι ψηλοί.

- Αναφορικά με τον παράγοντα έδρα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεκινά το πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς, ο Ν. Μπουντούρης τόνισε ότι αυτό είναι αρνητικό για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί, άλλος λέει δίκαια, άλλος λέει άδικα, εμένα δεν με απασχολεί αυτό. Με απασχολεί ότι όταν ακούγεται πως ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι τιμωρημένος ή ότι ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος για κάποια άλλα παιγνίδια, για εμένα είναι πρόβλημα εθνικό».

(Πηγή: ΑΜΠΕ)
Keywords
Τυχαία Θέματα