Έναν ύποπτο για την απαγωγή της Μαντλίν αναζητά η αστυνομία

Σε έναν συγκεκριμένο, νέο ύποπτο, φαίνεται να καταλήγει η βρετανική αστυνομία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007 στην Πορτογαλία.

Τον ύποπτο αυτό σκοπεύει να ανακρίνει η αστυνομία που πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και βάσει των περιγραφών δύο μαρτύρων, μία σειρά από φωτογραφίες υπόπτων.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επιδιώκει να αναγνωριστεί η ταυτότητα ενός άνδρα, τον οποίο είδαν δύο μάρτυρες στο πορτογαλικό θέρετρο περίπου
την ώρα της εξαφάνισης της Μαντλίν.

«Ενώ αυτός ο άνδρας ενδέχεται να αποτελεί ή να μην αποτελεί το κλειδί στην έρευνα, ο εντοπισμός του και η κατάθεσή του είναι για εμάς ζωτικής σημασίας», δήλωσε ο επιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ.

Οι έρευνες για τη Μαντλίν έχουν «αναθερμανθεί, ενώ επιδιώκεται και η συνεργασία άλλων χωρών, πολίτες των οποίων έκαναν τουρισμό στην περιοχή της Πορτογαλίας, την εποχή που εξαφανίστηκε το παιδί.

Η Μαντλίν, η οποία όταν απήχθη ήταν τριών ετών, εξαφανίστηκε από δωμάτιο ξενοδοχείου στο τουριστικό θέρετρο Πράγια ντα Λουζ της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007, την ώρα που οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

​Πηγή: www.lifo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα